Voegrenovatie

Voegrenovatie

Het belang van goed voegwerk
Naast de uitstraling heeft voegwerk ook enkele belangrijke functies. De belangrijkste functies van voegwerk zijn: zorgen dat er geen vocht en kou door de kieren van het metselwerk komen en dat de muren niet zullen verzakken en haar stevigheid behoudt. De gemiddelde levensduur van voegen is 25 tot 35 jaar. Na verloop van tijd zal de conditie van de voegen verslechteren waardoor deze verzanden en kunnen beschadigen. In dit stadium worden de functies van het voegwerk niet meer uitgevoerd.

Voorkom schade aan uw gevel
Slecht voegwerk kan veel problemen veroorzaken zoals vochtdoorslag, scheurvorming en mos- en algengroei. De gevels zullen meer vocht vasthouden wat ervoor kan zorgen dat er onherstelbare schade optreedt aan de stenen in de vorstperiode. Wanneer hier niet op tijd tegen wordt opgetreden wordt een grotere schade onvermijdelijk en zullen de kosten groter worden voor een herstel.

Ons vakmanschap
Bij Hydro Cleaning kunt u terecht voor alle voorkomende voegtechnieken, ook voor het ambachtelijke knip- en snijvoegwerk. Wij verwijderen het bestaande voegwerk en vervangen dit door nieuwe, kwalitatief hoogwaardige en nette voegen. Daarnaast werken wij met de beste materialen en denken eventueel met u mee over de kleur van de voeg om het voegwerk nog meer te accentueren.

✆ 06-41849816